N00334 | Stavební pozemky pro výstavbu samostatného rodinného domu - Viničné Šumice

Viničné Šumice
3 745 000 Kč (za nemovitost)

Nabízíme jedinečnou příležitost vlastnit pozemek v cca 20ti minutové i kilometrové vzdálenosti autem od centra Brna. Pozemky se nachází v klidné a příjemné lokalitě Loučky západ obce Viničné Šumice, okr. Brno venkov. Díky své vynikající poloze jsou pozemky vhodné pro ty, kteří hledají poklidné bydlení v blízkosti přírody, ale zároveň nechtějí být daleko od města. Pozemky budou vybaveny novou infrastrukturou, která vám zaručí pohodlí a komfortní bydlení. Každý pozemek bude napojen na elektřinu, vodovod, kanalizaci i internet. V celé lokalitě budou komunikace s parkovacími zálivy, nové veřejné osvětlení a rybníček - poldr. Cena je za samotný pozemek, ke kterému bude nutné ještě uhradit příspěvek na výstavbu inženýrských sítí ( voda, kanalizace, veř. osvětlení, poldr, komunikace ) dle podílu pozemku na celku.
Výhodou bydlení ve Viničných Šumicích je blízkost přírody, zachovalý venkovský charakter a současně dostatečná infrastruktura pro pohodlné a komfortní bydlení.V obci je základní a mateřská škola, obecní úřad s poštou, obchod, pekárna, sokolovna, restaurace, sauna, nedaleko přírodní koupaliště - biotop Kovalovice. Zdravotní středisko je v sousedních Pozořicích.
Díky strategické blízkosti nájezdu na dálnici D1 a případných objízdných tras jsou pozemky snadno logisticky dostupné bez rizika větších dopravních problémů. Do města Brna funguje pravidelná integrovaná autobusová linka.
K dispozici aktuálně tyto pozemky:
- pozemek pro RD 6 výměra 713 m2 cena 3.745.000,- Kč
- pozemek pro RD 7 výměra 712 m2 cena 3.738.693,- Kč
- pozemek pro RD 15 výměra 693 m2 cena 3.640.000,- Kč
- pozemek pro RD 17 výměra 719 m2 cena 3.775.450,- Kč
Více informací Vám rádi poskytneme při osobním setkání.

  • Celková plocha:713 m2
  • Druh pozemku:pro bydlení
  • Inženýrské sítě:vodovod; kanalizace; elektřina
  • Charakter okolní zástavby:obytná
  • Umístění objektu:klidná část obce
  • Doprava:dálnice; silnice


Prodávající makléř

Penelope

Dalibor Hanák

Kontaktní formulář